Skip to main content

Subscriu-te a Empelt

  Publiquem un número a l'any. La subscripció anual és de 15,00 € i inclou l'enviament a domicili.
  El preu de venda al públic de números solts és de 15,00 €.

  Emplena les dades i després envia el formulari

  Privadesa - Les dades facilitades pels usuaris poden quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és Maestrat Viu [c/ la Mola, 8, 12160, Benassal] i la finalitat dels quals és només de suport al soci/client. Els interessats podeu exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades, enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI, amb les instruccions precises per a aquest efecte a l'adreça abans indicada o al correu electrònic empelt@maestratviu.org. La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari per tal que Maestrat Viu faça les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari a totes les persones que siguen necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material, de qualsevol tipus, que siga remés a Maestrat Viu per l'usuari s'ha de considerar públic i no confidencial, i pot ser utilitzat lliurement per Maestrat Viu.
  Baixa de la llista de correu electrònic: Si voleu donar-vos de baixa de la llista de correu electrònic, només n’heu de trametre un a contacte@maestratviu.org i fer la sol·licitud de baixa de la llista de correu.
  Baixa com a soci: Si voleu donar-vos de baixa com a soci, heu d’adreçar-vos per escrit a Maestrat Viu [c/ la Mola, 8, 12160, Benassal] tot indicant les vostres dades.
  LOPD: Dret d’accés Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’accés per saber quina informació, de caràcter personal, disposen els fitxers de Maestrat Viu. (*)
  Dret de rectificació Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de rectificació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
  Dret a oposició Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret d’oposició de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers de Maestrat Viu. (*)
  Dret a cancel·lació Totes les persones que ho vulguen poden exercir el dret de cancel·lació de les dades de caràcter personal que hi ha dipositades en els fitxers
  de Maestrat Viu. (*)
  * De conformitat amb els articles 15 i 16 de la Llei orgànica 15/1999, i els articles 50, 51, 88 i 95 del Reial decret 1720/2007, i d’acord amb els protocols d’actuació establerts.

  Revista de lletres i humanitats del Maestrat