Skip to main content

INSCRIPCIÓ DEL 13 DE JUNY AL 3 DE JULIOL

Estiu Literari al Maestrat

L’Estiu Literari al Maestrat és una iniciativa de Mestrat Viu adreçada a les persones que estimen la cultura en valencià, la lectura i el Maestrat i té per objectiu donar a conèixer el patrimoni literari comarcal i els seus valors, els autors i autores i les obres literàries que al llarg del temps han situat el Maestrat en el panorama de la literatura catalana.

I és que el Maestrat també té una cultura escrita i la millor manera de gaudir-ne és vivint-la a l’estiu. Es tracta d’una activitat literària per a refrescar la sensibilitat.

En aquesta sisena edició, l’Estiu Literari al Maestrat ofereix els formats habituals de dues rutes literàries, un club de lectura i la trobada literària del Maestrat, dedicada a l’estudi de la literatura comarcal.

Totes les activitats són obertes al públic en general, amb inscripció prèvia. També constitueixen una activitat de formació per a docents.

Inscripció 

La inscripció a les activitats és gratuïta. Podeu inscriure-vos per una o més activitats. Formalitzeu la vostra inscripció introduint les vostres dades en el formulari d’inscripció.

Inscripció per a docents

Si sou docent del sistema educatiu valencià, podeu participar en l’Estiu Literari al Maestrat inscrivint-vos en l’activitat de formació corresponent del CEFIRE de Vinaròs. Si us hi inscriviu, s’entén que participareu en totes les activitats programades.  

Si sou docent del sistema educatiu català, inscriviu-vos per mitjà de l’aplicatiu de cerca d’activitats amb el codi d’activitat 9001710555. Si us hi inscriviu, s’entén que participareu en totes les activitats programades.

Club de lectura 

Us proposem llegir la novel·la Una lluna a la finestra de Marta Tena Subirats, tot seguint el club de lectura en línia que us oferirem durant el mes de juliol. El 5 d’agost, tindreu l’oportunitat d’assistir al col·loqui de cloenda amb la mateixa autora i parlar amb ella de la novel·la.

DILLUNS 4 DE JULIOL

Inici del club de lectura d’Una lluna a la finestra de Marta Tena Subirats.

DISSABTE 16 DE JULIOL

18 h. Ruta literària L’Interior, de Susanna Sebastià i Carlos Ripollés, a Ares del Maestrat. Inici: Museu de la Cova. Carrer Campanar.

DIVENDRES 5 D’AGOST

19.30 h. Lletres en viu: Club de lectura d’Una lluna a la finestra, de Marta Tena Subirats

Centre Cultural Pere Labèrnia. Carrer Mossén Daniel Llatge. Traiguera

DISSABTE 6 d’agost

10 h. Trobada literària del Maestrat

Centre Cultural Pere Labèrnia. Carrer Mossén Daniel Llatge. Traiguera

Ponència

Alexandre Bataller: Geografies Literàries del Maestrat [provisional]

Comunicacions

Fàtima Agut: Una aproximació a l’obra dramàtica publicada i inèdita de Joan Manuel Borràs Jarque (Vinaròs, 1885-Castelló, 1945).

Vicent Josep Escartí: Domingo Paulo (1712): un poeta vinarossenc poc conegut.

Òscar Pérez Silvestre: La Fira de Sant Pau d’Albocàsser (1901), un romanç costumista que convé conéixer.

Taula redona: Un model cultural per a la literatura al Maestrat?

DISSABTE 3 DE SETEMBRE

10 h. Ruta literària Les veus de la terra. Poema de Benicarló, de Carles Salvador, a Benicarló. Inici: Estació de tren.*

L’organització es reserva el dret de modificar els actes programats. Arribat el cas, se n’informarà les participants.

* La ruta inicialment programada de La sega s’ha anul·lat i ha estat substituïda.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A L'ESTIU LITERARI AL MAESTRAT 2022

  Empleneu els espais que es demanen amb les vostres dades. Els actes de l'Estiu Literari al Maestrat són lliures però és imprescindible inscriure's per poder participar-hi.
  El qüestionari que emplenareu a continuació és unipersonal.

  PARTICIPACIÓ

  L'Estiu Literari al Maestrat està format per diversos esdeveniments. Indiqueu a quins sí que assistireu i a quins no.
  Si sou docent del sistema valencià, tingueu present que l'activitat de formació comprèn totes les activitats i que cal fer també la inscripció al CEFIRE de Vinaròs.
  Si sou docent del sistema català, tingueu present que l'activitat de formació comprèn totes les activitats i que cal fer també la inscripció a l'aplicatiu de formació del professorat.
  INFORMACIÓ ADDICIONAL

  Prova que ets humà seleccionant: Cotxe.

  Vols fer-ne un comentari?