Skip to main content

La Comissió de la Festa per la Llengua de Cinctorres, Castellfort i Portell ha anunciat el nom dels guardonats en el Concurs de Dibuix i de Logos organitzat amb motiu de la XIV Festa per la Llengua dels Ports a Cinctorres. Des de la comissió agraeixen l’alta participació de tot l’alumnat i la implicació del professorat en l’activitat.

El concurs de dibuix estava adreçat a l’alumnat de Primària (1r i 2n cicle) i Infantil del CRA Celumbres. Entre l’alumnat participant, la guanyadora ha estat Ainara Segura de l’aulari de Cinctorres. El dibuix d’Ainara (2n cicle de primària) serà el que apareixerà en el díptic del programa de la festa per la llengua.

En allò referent al concurs de logos dirigit a l’alumnat de 3r cicle del CRA Celumbres el seleccionat ha estat el logotip d’Abril Miralles de l’aulari de Castellfort. El logotip d’Abril serà el que representarà durant la XIIII Festa per la Llengua als Ports a la Comissió de la Festa per la Llengua de Cinctorres, Castellfort i Portell.

Tots els treballs finalistes estaran exposats durant el cap de setmana de la Festa per la Llengua, el 21 i 22 de juny, i els premis es lliuraran el dissabte 8 d’abril a la vesprada a la localitat de Castellfort en una de les activitats prèvies dins la programació de la Festa per la Llengua.

 

Participacions seleccionades

Rosa Maria. Finalista 1r cicle. Portell

Yumara. Finalista 1r cicle. Portell

Vera. Guanyadora 1r cicle. Cinctorres

Izan. Finalista 2n cicle. Castellfort

Rodrigo Alejandro. Finalista 2n cicle. Portell

Ainara. Guanyadora 2n cicle. Cinctorres

Basma. Finalista 3r cicle. Cinctorres

Sara. Finalista 3r cicle. Castellfort

Abril. Guanyadora 3r cicle. Castellfort

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?