Skip to main content

Les persones i entitats sòcies de Maestrat Viu estan convocades a l’Assemblea General de l’entitat, que tindrà lloc telemàticament dissabte 12 de desembre de 2020 a partir de les 10 h del matí. Les persones i entitats interessades a participar hauran de sol·licitar-ho al correu electrònic contacte@maestratviu.org i dos dies abans de l’assemblea se’ls facilitarà l’enllaç de la connexió. La situació de pandèmia desaconsella qualsevol tipus de reunió d’aquestes característiques presencialment.

Els punts que figuren en l’ordre del dia assenyalen que s’abordarà: 1) la revisió de la memòria de les activitats realitzades des de la darrera assemblea general, celebrada el 21 de desembre de 2019; 2) els objectius de l’exercici 2021; 3) la comptabilitat; 4) la renovació de la Junta Directiva; i, finalment, 5) qualsevol altre tema d’interés en el torn obert de paraules.

La Junta Directiva actual, presidida per Pau Fabregat Beltran, va fer arribar el proppassat 19 de novembre de 2020 un correu electrònic en què convidava totes les persones i entitats sòcies de Maestrat Viu a què participaren de l’Assemblea General per tal de ratificar un projecte que sorgeix de la societat civil, per tal de reivindicar una comarca històrica i perifèrica migrada demogràficament amb una ciutadania exclosa de molts drets bàsics.

L’actual Junta Directiva està formada per Pau Fabregat Beltran (Presidència), Josep Meseguer-Carbó (Vicepresidència), Pilar Vidal Monferrer (Secretaria), Alícia Fermosell (Tresoreria), Emilio Barreda Ferrando, Pilar Marés Saavedra, Joan Ortí Voltas i Vicent Sanz Arnau (Vocalies).
editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?