Skip to main content

Canal 56: la televisió del Maestrat

Ubicada a Vinaròs i malgrat que no abasta tota l’extensió territorial del Maestrat, Canal 56 es defineix com una televisió de proximitat i per tant abocada als pobles de la comarca. Amb una trajectòria de més de 30 anys d’emissió ininterrompuda, amb més de divuit mil hores de continguts audiovisuals de proximitat, Canal 56 ofereix a la ciutadania la possibilitat de veure’s identificada en la televisió. Canal 56 s’ha dedicat al llarg de la seva història a difondre la cultura del Maestrat i del Montsià a través de les gravacions i retransmissions en directe dels actes més destacats de cada poble. Sobretot ha fet arribar a l’audiència les festes dels pobles, entrevistes d’interès general i les darreres notícies d’actualitat que afecten el territori. Tota aquesta informació sempre s’ha oferit en valencià, defensant així l’idioma i afavorint-ne l’ús en la vida quotidiana, cosa que representa una contribució molt important a la normalització lingüística i cultural del Maestrat.

Amb la posada en marxa de les xarxes socials Canal 56 també ha obert tot el seu contingut a la resta del món. Gràcies a internet les seues imatges han pogut arribar fins als veïns del territori que viuen en altres països. Així, permet mantenir un contacte directe amb la terra i disposar d’informació actualitzada.

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?