Skip to main content

La cantant Eva Dénia hi oferirà peces del seu espectacle Quan abril era abril i les comunicadores Susanna Lliberós i Alba Saura conduiran l’acte.

Les periodistes Susanna Lliberós i Alba Saura seran les conductores de l’acte de lliurament dels Premis Maestrat Viu 2020, que tindrà lloc a les escoles velles d’Atzeneta del Maestrat el proper dissabte 12 de setembre a partir de les 18 h. i que comptarà amb l’actuació de la cantant Eva Dénia, que interpretarà cançons del seu espectacle Quan abril era abril.

Susanna Lliberós és periodista i poeta. Llicenciada en Ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, fa més de 20 anys que es dedica al món de la comunicació. Ha treballat un grapat d’anys en Radio Castellón Cadena Ser i en Canal 9. Actualment presenta el programa de ràdio de les vesprades d’À Punt Mèdia, ‘Pròxima Parada’. Com a poeta, ha publicat els llibres de poesia, Cel·les, Premi 25 d’Abril Vila de Benissa, Compàs d’espera, Editorial Germania i Llibre dels espills, El Petit Editor. Ha publicat també obra col·lectiva i ha estat inclosa en nombroses antologies de poesia catalana. És membre d’El Pont Cooperativa de Lletres i de l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real.

Alba Saura és Graduada en Periodisme per la Universitat Jaume I i ha col·laborat amb mitjans com Radio Castellón Cadena Ser, Levante-emv i Onda Cero. La seua trajectòria periodística principal ha estat com a cap de redacció de les comarques de Castelló a la televisió autonòmica La 8 Mediterráneo.

Eva Dénia, cantant, guitarrista i compositora, interpretarà cançons del seu sisè treball Quan abril era abril, publicat el 2015. Es tracta del seu primer treball com a cantautora, que va comptar amb la producció artística del seu germà Carles Dénia, també cantant, compositor i arranjador. Després de més de vint anys en el mon de la música sobretot versionant al valencià cançons procedents del repertori del jazz i la bossa, la cantant de Gandia va llançar-se a interpretar les seues pròpies creacions. El projecte va finançar-se per mitjà d’un Verkami.

Els Premis Maestrat Viu de 2020 havien de tindre lloc al maig. A causa de la pandèmia, l’associació va decidir postposar-los al 12 de setembre a fi de tancar el cicle que cada any des de 2014 porta a terme per reconèixer el treball per la llengua i la cultura.

Inscripció oberta fins al 5 de setembre

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?