PREMIS MAESTRAT VIU

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A L’ACTE DE LLIURAMENT

  La inscripció en aquest formulari és unipersonal.

  Us trobeu en el formulari d’inscripció a l’acte de lliurament dels Premis Maestrat Viu 2020, que tindrà lloc dissabte 12 de setembre a partir de les 18 hores a les escoles velles d’Atzeneta del Maestrat (Avinguda Sant Isidre 57). L’entrada és lliure però és imprescindible la inscripció per accedir al recinte.

  ——VULL INSCRIURE’M A L’ACTE DELS PREMIS MAESTRAT VIU 2020——
  NO

  També us podeu inscriure al sopar Premis Maestrat Viu 2020, que tindrà lloc dissabte 12 de setembre a partir de les 21 hores al restaurant Casa Ramon d’Atzeneta del Maestrat (Avinguda Castelló, 74).

  El menjar que se servirà en el menú inclou:

  • Entrants
  • Pa amb tomata i allioli
  • Pernil, formatge i embotits
  • Ensalada de perdiu, mousse de foie amb vinagreta de mel i mostassa
  • Mandonguilles amb bolets
  • Segon plat a elegir
  • Corder confitat
  • Secret a les fines herbes
  • Galtes guisades
  • Llenguado a la planxa amb salsa verda
  • Postres a elegir
  • Collada de torró d’Atzeneta
  • Flam de la casa
  • Fruita

  ——VULL INSCRIURE’M AL SOPAR DELS PREMIS MAESTRAT VIU 2020——
  NO

  Si us heu inscrit al sopar, indiqueu a continuació el segon plat i les postres de la vostra elecció. Si teniu intoleràncies alimentàries o ens heu de fer saber alguna cosa més sobre el menú, indiqueu-ho també.

  La inscripció al sopar no es considerarà vàlida fins que no ingresseu 30 € (si sou sòcia de Maestrat Viu, 25 €) al número de compte de Maestrat Viu ES90-3166-2499-5620-0497-1129, tot indicant com a concepte PREMIS-Nom+Cognom. A continuació haureu d’enviar el comprovant a l’adreça electrònica oficina@maestratviu.org

  Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’organització a través del correu electrònic premis@maestratviu.org

  Ja podeu clicar per inscriure-vos als PREMIS MAESTRAT VIU 2020!

  AVÍS SOBRE MESURES SANITÀRIES

  Tots els actes es portaran a terme seguint les mesures sanitàries prescrites per les autoritats.

  L’organització dels Premis Maestrat Viu 2020 es reserva el dret d’alterar o suspendre els actes previstos en funció de les prescripcions que puguen adoptar les autoritats en matèria de salut segons les circumstàncies del moment.