PREMIS MAESTRAT VIU

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A L’ACTE DE LLIURAMENT

  La inscripció en aquest formulari és unipersonal.

  Us trobeu en el formulari d’inscripció a l’acte de lliurament dels Premis Maestrat Viu 2020, que tindrà lloc dissabte 12 de setembre a partir de les 18 hores a les escoles velles d’Atzeneta del Maestrat (Avinguda Sant Isidre 57). L’entrada és lliure però és imprescindible la inscripció per accedir al recinte.

  ——VULL INSCRIURE’M A L’ACTE DELS PREMIS MAESTRAT VIU 2020——
  NO

  També us podeu inscriure al sopar Premis Maestrat Viu 2020, que tindrà lloc dissabte 12 de setembre a partir de les 21 hores al restaurant Casa Ramon d’Atzeneta del Maestrat (Avinguda Castelló, 74).

  El menjar que se servirà en el menú inclou:

  • Entrants
  • Pa amb tomata i allioli
  • Pernil, formatge i embotits
  • Ensalada de perdiu, mousse de foie amb vinagreta de mel i mostassa
  • Mandonguilles amb bolets
  • Segon plat a elegir
  • Corder confitat
  • Secret a les fines herbes
  • Galtes guisades
  • Llenguado a la planxa amb salsa verda
  • Postres a elegir
  • Collada de torró d’Atzeneta
  • Flam de la casa
  • Fruita

  ——VULL INSCRIURE’M AL SOPAR DELS PREMIS MAESTRAT VIU 2020——
  NO

  Si us heu inscrit al sopar, indiqueu a continuació el segon plat i les postres de la vostra elecció. Si teniu intoleràncies alimentàries o ens heu de fer saber alguna cosa més sobre el menú, indiqueu-ho també.

  La inscripció al sopar no es considerarà vàlida fins que no ingresseu 30 € (si sou sòcia de Maestrat Viu, 25 €) al número de compte de Maestrat Viu ES90-3166-2499-5620-0497-1129, tot indicant com a concepte PREMIS-Nom+Cognom. A continuació haureu d’enviar el comprovant a l’adreça electrònica oficina@maestratviu.org

  Si teniu algun dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’organització a través del correu electrònic premis@maestratviu.org

  Ja podeu clicar per inscriure-vos als PREMIS MAESTRAT VIU 2020!

  AVÍS SOBRE MESURES SANITÀRIES

  Tots els actes es portaran a terme seguint les mesures sanitàries prescrites per les autoritats.

  L’organització dels Premis Maestrat Viu 2020 es reserva el dret d’alterar o suspendre els actes previstos en funció de les prescripcions que puguen adoptar les autoritats en matèria de salut segons les circumstàncies del moment.

  editor

  editor

  Editor de Maestrat Viu

  Vols fer-ne un comentari?