Skip to main content

L’Ajuntament de Càlig, com a entitat organitzadora de la 8a Trobada Excursionista del Maestrat, ha valorat la proposta feta per la Junta de Maestrat Viu i ha decidit suspendre l’edició d’enguany.

La Junta de  Maestrat Viu havia fet esta proposta a l’Ajuntament en atenció a l’actual context d’emergència sanitària marcat pel COVID-19, que reclama responsabilitat i distanciament social, i una vegada feta la consulta a altres grups de muntanya per tal de sondejar-los sobre esta possibilitat. La resposta va ser clara en el sentit que a dia d’avui els grups o centres no tenen cap activitat planificada conjunta.

El fet que l’activitat és en l’entorn natural ens podia donar més flexibilitat de cara a fer l’acte i a mantindre el distanciament, si bé és cert que havíem de prescindir del dinar conjunt. Valorant-ho tot en conjunt i també veient l’estat d’ànim de les persones que participen de l’activitat, s’ha acordat suspendre l’edició per al 2020 a Càlig.

Esperem retrobar-nos tota la gent de la muntanya de la comarca en l’edició del 2021 a Càlig!

Cuideu-vos, cuidem-nos! La muntanya sempre espera!

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?