Skip to main content

El Conta’M. Festival de contes al Maestrat anuncia que se celebrarà a la localitat de Càlig els dies 16, 17 i 18 d’octubre. L’organització del festival treballa actualment “en una programació de qualitat” que haurà d’anar acompanyada de les mesures sanitàries que establisquen les autoritats.

Torna el Conta’M!

Si els dies que hem viscut últimament ens han ensenyat alguna cosa, la importància d’estar junts per a fer front a les dificultats és segurament una de les més destacades. Així que, malgrat la incertesa, la distància de seguretat, la por i les mascaretes, totes les persones que organitzem el Conta’M hem decidit continuar avant i celebrar el festival els dies 16, 17 i 18 d’octubre a la localitat de Càlig, tal com estava previst.

En aquesta segona edició, el Festival de contes al Maestrat comptarà amb artistes de la paraula que ompliran els carrers de Càlig (i les orelles) d’històries i d’activitats diverses al voltant del món del conte i de la literatura popular. Ara bé, com que les circumstàncies que vivim són excepcionals, també treballem per poder oferir una programació de qualitat sense oblidar la indispensable seguretat sanitària.

Esperem que molt prompte puguem presentar-vos totes les activitats, els artistes i les propostes de manera detallada perquè reserveu un lloc a les vostres agendes (i al vostre cor) per al Conta’M 2020.

Gràcies a totes les persones, a totes les institucions i a l’Ajuntament de Càlig per creure en la proposta del Festival i, més encara, per recolzar la cultura en temps difícils.

Càlig, 6 de juliol de 2020

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?