Skip to main content

INSCRIPCIÓ DEL 10 DE JUNY AL 3 DE JULIOL

Estiu Literari al Maestrat és una iniciativa de Mestrat Viu adreçada a les persones que estimen la cultura en valencià, la lectura i el Maestrat. Té per objectiu donar a conèixer el patrimoni literari comarcal i els seus valors, els autors i autores i les obres literàries que al llarg del temps han situat el Maestrat en el panorama de la literatura catalana.

Perquè el Maestrat també té una cultura escrita i la millor manera de gaudir-ne és vivint-la a l’estiu. Una activitat literària per a refrescar la sensibilitat.

En aquesta quarta edició, l’Estiu Literari al Maestrat es limita al club de lectura i la trobada literària. Les rutes literàries s’han posposat al 2021 a causa de la situació actual, que n’ha impedit la planificació. L’edició d’enguany està pensada perquè, si les circumstàncies ho permeten, puga fer-se presencialment, i si no és possible hi haja l’oportunitat de fer-se en línia.

Les activitats són obertes al públic en general, amb inscripció prèvia. També constitueixen una activitat de formació per als docents del sistema educatiu valencià.

Inscripció 

La inscripció a les activitats és gratuïta. Podeu inscriure-vos per una o més activitats. Formalitzeu la vostra inscripció introduint les vostres dades en el formulari d’inscripció.

Inscripció per a docents

Si sou docent del sistema educatiu valencià, podeu participar en l’Estiu Literari al Maestrat inscrivint-vos en l’activitat de formació corresponent del CEFIRE de Vinaròs. Si us hi inscriviu, s’entén que participareu en totes les activitats programades.  

Club de lectura 

Us proposem llegir El cas Peníscola, de Manel Joan i Arinyó, tot seguint el club de lectura en línia que us oferirem durant el mes de juliol. El 31 de juliol, tindreu l’oportunitat d’assistir al col·loqui de cloenda amb el mateix autor, i parlar amb ell de la novel·la.

DILLUNS 6 DE JULIOL

Inici del club de lectura d’El cas Peníscola, de Manel Joan i Arinyó

DIVENDRES 31 DE JULIOL

19.00 h. Lletres en viu: Club de lectura d’El cas Peníscola, de Manel Joan i Arinyó.

Centre Cívic Molí Vell. Carrer de la Placeta 7. Rossell

DISSABTE 1 D’AGOST

10 h. Trobada literària del Maestrat

Centre Cultural Molí Vell. Carrer de la Placeta 7. Rossell.

Ponència

Vicent Sanz: Patrimoni i rutes literàries al Maestrat

Comunicacions

Elisabet Armengol: Escriure el viatge: a peu per terres valencianes

Vicent Beltran: El mestre de Montesa, les cent donzelles i el rei

Aina Monferrer: Reflexos del Maestrat en els textos de Vicent Andrés Estellés

Taula redona: El Maestrat: quina imatge literària?

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A L'ESTIU LITERARI AL MAESTRAT 2020

[ESDEVENIMENT CELEBRAT. FORMULARI TANCAT]

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?