Skip to main content

La Comissió de la Festa per la Llengua d’Albocàsser ha anunciat el nom dels guardonats en el Concurs de Dibuix i de Logos organitzat amb motiu de la XIII Festa per la llengua del Maestrat a Albocàsser. Des de la comissió agraeixen l’alta participació de tot l’alumnat i la implicació del professorat en l’activitat.

El concurs de dibuix estava adreçat a l’alumnat de Primària i Infantil del CEIP Joan de Brusca i a la llar d’infants del municipi. Entre l’alumnat participant, les guanyadores han estat: Mar Boix, Irene Segarra, Cristian Palomo i Ariadna Ribalta. El dibuix de Mar serà el que apareixerà en el díptic del programa de la festa per la llengua. Els guardonats i les guardonades en infantil han estat Carme Mestre (5 anys), Nicolás Dobre (4 anys) i Naiara Esteve (3 anys). Pel que fa a la llar d’infants, Jane Serb (2 anys) i Quin Sanz (1 any) han resultat seleccionats.

En allò referent al concurs de logos dirigit a l’alumnat de secundària del CES Alt Maestrat, els seleccionats han estat: el primer premi per a Victor Moliner (4t d’ESO) i finalistes Isaura Beltrán (3r d’ESO), Daniela Sanjuán (4t d’ESO) i Geray María (3r d’ESO). El logotip de Victor serà el que representarà durant la XIII Festa per la Llengua al Maestrat a la Comissió de la Festa per la Llengua d’Albocàsser.

Tots els treballs finalistes estaran exposats durant el cap de setmana de la Festa per la Llengua, el 6 i 7 de juny, i els premis es lliuraran el mateix dissabte 6 de juny a la vesprada, juntament amb els guanyadors i les guanyadores de la fase comarcal del premi literari Sambori.

Participacions seleccionades

Quin Sanz. 1 any

Jane Serb. 2 anys

Naiara Esteve. 3 anys

Nicolás Dobre. 4 anys

Carme Mestre. 5 anys

Irene Segarra. Finalista de primària

Cristian Palomo. Finalista de primària

Ariadna Ribalta. Finalista de primària

Mar Boix. guanyadora de primària. Portada del díptic de la Festa per la Llengua

Victor Moliner. Guanyador de secundària. Logo del la Comissió de la Festa per la Llengua d’Albocàsser

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?