Skip to main content

Diumenge 12 de gener, dos dies després de l’estrena de La innocència, els Cinemes Amposta plens de gom a gom reberen la directora Lucía Alemany, que va acudir al col·loqui acompanyada de les actrius Laura Cano i Andrea Olesa, dues de les intèrprets de les Terres de Cruïlla, de Traiguera i d’Alcanar, respectivament. A més a més, els Cinemes Amposta hagueren de penjar el cartell de “no hi més entrades” en diverses funcions més del cap de setmana.

Públic assistent al col·loqui  en què participa la directora de La innocència, Lucía Alemany. Fotografia: Casto Sorlí.

El col·loqui, dirigit pel vicepresident de Maestrat Viu, Josep Meseguer-Carbó, va comptar amb intervencions molt interessants i continuades d’un públic agraït amb l’encontre i amb la pel·lícula, no només per la proximitat territorial a la localitat on es va rodar -Traiguera- sinó pels múltiples temes que enceta. Lucía Alemany també es va mostrar agraïda per les nombroses intervencions i per algunes de les lloances que va rebre del públic, arribat de totes les Terres de l’Ebre, del Maestrat i de la Plana, i va incidir a respondre una de les darreres preguntes en què explicava com s’havien pogut ajustar les exigències de ser una coproducció catalanovalenciana. A més, també s’hi va fer referència a 69 raons, el programa divulgatiu sobre educació sexual i afectiva dirigit per Lucía Alemany, que À Punt va emetre a les darreries de 2019 i que podria entendre’s com la manera de parlar-ne que la directora ofereix als adolescents per trencar amb els tabús que planteja la pel·lícula.

Lucía Alemany (directora) i Josep Meseguer-Carbó (Maestrat Viu) en la platea de la sala 4 dels Cinemes Amposta. Fotografia: Ricard Gumbau.

Els Cinemes Amposta han programat la pel·lícula de La innocència fins dijous 16 de gener, encara que és previsible que s’amplie el període de projecció si el públic continua assistint amb el mateix entusiasme del cap de setmana. Per saber els horaris, consulteu el seu web. Al seu torn, també es podrà veure la pel·lícula en més de 30 cinemes de l’àmbit lingüístic català, tal com es comprova en la imatge de sota.

Llistat de cinemes on es projectarà la pel·lícula de La innocència.
Josep Meseguer-Carbó (Maestrat Viu), Lucía Alemany (directora), Laura Cano (actriu) i amics de Maestrat Viu en l’arribada als Cines Amposta. Fotografia: Casto Sorlí
Josep Meseguer-Carbó (Maestrat Viu), Laura Cano (actriu), Lucía Alemany (directora), Andrea Olesa (actriu) i Pilar Vidal (Maestrat Viu) en una imatge posterior al col·loqui dels Cinemes Amposta.

Ressò de la notícia:

Diari del Maestrat

Vinaròs News

Canal 56

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?