Skip to main content

Albocàsser serà la capital de l’excursionisme comarcal el pròxim 29 de setembre. L’entitat Anem Anant ha preparat una jornada fantàstica per a tots els participants arribats dels pobles del Maestrat que començarà a les 8:30 del matí de diumenge.

Recorregut circular
Des de la plaça de l’Ajuntament anirem cap a la font de la Tosca, on destaparem la placa i coneixerem l’arbre que s’ha plantat per a l’ocasió, al qual li posarem terra de cada poble representant. A continuació, seguirem vells camins d’assegador guanyant altura per iniciar el descens pel camí de les Calçades cap a l’ermitori de Sant Pau, on es farà una xarrada sobre les grisalles de la sala. Per últim, ens dirigirem cap a la sala de la Cooperativa on dinarem tots junts.

Arribat el moment del dinar, podrem degustar l’ametla d’Albocàsser en algun dels plats, però destacarà l’olleta del poble.

Maestrat Viu ha d’agrair l’entitat Anem Anant per tota la il·lusió i la dedicació que ha posat des de fa mesos en l’acte perquè siga un veritable èxit, al qual esteu totes convidades i convidats. Ja sabeu que per vindre cal fer inscripció prèvia i que les places, com sempre, són limitades. Serà durant el dinar que farem l’acte per fer públics els pobles que organitzaran les trobades excursionistes del 2020 i del 2021.

Vos esperem a totes i a tots!

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?