Skip to main content

Divendres 19 de juliol a les 23:30 h actuarà la cantautora Xiomara Abello a la seu del Casal Popular d’Atzeneta del Maestrat acompanyada de Carlos Llidó. El concert tancarà les activitats de la jornada de divendres, que es presenta atapeïda d’activitats, com són la primera jornada de formació docent “Conta’M el conte a l’aula” (10 h – 18:15 h), el concert de la Banda Municipal de Castelló de la Plana (20 h) i la sessió de contes “El vetlatori de Batiste” (22:30 h).

La cantautora Xiomara Abello presentarà al Conta’M el seu primer disc Entre teles, un magnífic treball discogràfic de dotze lletres pròpies que expliquen històries i relats personals plens d’emocions compartides. La lletra “Pena, aigua, aire” ha rebut el Premi del Públic dins del Petit Festival de Benicarló 2018 i el premi del Certamen de Joves Cantautors Ciutat de Xàtiva.

Xiomara Abello, amb arrels a Santa Magdalena de Polpís (Maestrat), és una de les cantants de música d’autor amb més projecció del panorama musical en llengua catalana, que combina diferents estils de música com a conseqüència de la versatilitat artística i de la formació acadèmica sòlida, graduada en guitarra de jazz en el Conservatori Superior de Música de València, formada en guitarra clàssica i llicenciada en Filologia Anglesa.

Portada del disc ‘Entre teles’ de Xiomara Abello
Play Video

La cançó “Cant a la vida” de Xiomara Abello
Play Video

“Pena, aigua, aire”, la cançó guardonada de Xiomara Abello
Play Video

“Ideal”, videoclip oficial de Xiomara Abello
editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?