Skip to main content

La coordinadora del Conta’M Tània Muñoz ofereix avui dijous 18 de juliol un taller de narració oral de dos hores de durada que comença a les 18 h a la Cultura de Cultura d’Atzeneta del Maestrat. L’activitat s’emmarca dins del festival de contes al Maestrat Conta’M i servirà de preparació per a la Marató de Contes, en la qual poden participar totes les persones disposades a contar una història oral.

La Marató de Contes del Conta’M, que tindrà lloc dissabte en dos tandes de dos hores cadascuna, una a partir de les 10:30 h del matí i un altra a partir de les 17 h de la vesprada, és la fórmula perquè la paraula dita prenga protagonisme de la mà de les persones amb interès per contar, sense que siguen professionals necessàriament. L’organització informarà cada participant inscrit sobre el moment en què haurà de contar. La inscripció s’ha de formalitzar al correu festivalcontam@gmail.com

Tània Muñoz, coordinadora del Conta’M, ofereix també un taller per preparar la marató de contes de dissabte
editor

Editor de Maestrat Viu

2 Comments

Vols fer-ne un comentari?