Skip to main content

Un dinar de germanor clausurarà el Conta’M a la seu del Casal Popular d’Atzeneta

El darrer dia del festival, diumenge 21 de juliol, Almudena Francés oferirà a partir de les 11 h l’espectacle La casa de Carmeta, una sessió de contes familiar que tindrà lloc a la placeta de la Presó. Quasi en paral·lel, a les 11:30 h, a la Casa de la Cultura, l’articulista gràfic Joan Montañés Xipell, oferirà una xarrada titulada “L’anecdotari de Ferran Sanchis. De l’oralitat al paper”, en la qual també estarà present l’informant que li va bastir les narracions orals del llibre en què es basa la seua experiència, Examen oral d’històries. L’anecdotari de Ferran Sanchis (Onada Edicions, 2018).

Santiago Agustina, alcalde d’Atzeneta del Maestrat, presentarà el patrimoni arquitectònic en una visita guiada que partirà de la porta de l’Església Parroquial a les 12:30 h. La Plaça, el carrer de la Botella, la muralla seran motiu d’una explicació que donarà a conèixer a tots els visitants la història de la localitat del Maestrat.

El Casal Popular d’Atzeneta, al carrer del Maestrat, organitzarà per a les 14 h un dinar popular amb productes de la terra que acollirà tots assistents inscrits a l’Oficina de Turisme o al correu casalatzeneta@gmail.com. A continuació, a les 16 h, els narradors professionals s’acomiadaran amb una breu clausura que serà el tret de partida per a la 2a edició del Conta’M.

PROGRAMA

DIUMENGE 21 DE JULIOL

11 h Contes per a públic familiar: La casa de Carmeta. Narració a càrrec d’Almudena Francés. Lloc: placeta de la Presó.

11:30 h Xerrada: L’anecdotari de Ferran Sanchis. De l’oralitat al paper. A càrrec del recopilador Joan Montañés Xipell, amb la intervenció de l’informant Ferran Sanchis. Lloc: Casa de la Cultura.

12.30 h Visita guiada al poble: Una història d’Atzeneta. Explicació a càrrec de Santiago Agustina. Punt de trobada: porta de l’Església Parroquial.

14 h Dinar popular amb productes de la terra organitzat pel Casal Popular d’Atzeneta. Preu: 10 €, amb inscripció prèvia. Hi ha la possibilitat de concretar una opció vegana. Inscripció: a l’Oficina de Turisme o a casalatzeneta@gmail.com. Lloc del dinar: carrer del Maestrat.

16 h Cloenda del festival. Comiat breu a càrrec dels professionals de la narració Felip Kervarec, Almudena Francés i José Luis Guitiérrez Guti. Lloc: carrer del Maestrat.

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?