L’antologia de contes orientals Les mil i una nit posarà a prova narradors i músics en la primera actuació de divendres 19 de juliol

Maestrat Viu i l’Ajuntament d’Atzeneta confirmen l’actuació de la Banda Municipal de Castelló a Atzeneta del Maestrat per a divendres 19 de juliol a les 20 h en el marc del festival Conta’M. La Banda de Castelló actuarà a la Plaça, davant de l’ermita de Sant Roc, juntament amb els narradors Felip Kervarec, Almudena Francès i Guti.

La Banda Municipal de Castelló oferirà al Conta’M un repertori al voltant de Les mil i una nit, l’antologia de contes orientals de la tradició oral de l’Índia, Egipte i Pèrsia compilada al segle ix. La Municipal de Castelló comptarà amb la cinquantena de músics en plantilla sota la batuta del director tarragoní Marcel Ortega i Martí per presentar una actuació que mostrarà com pot ser d’harmònica la relació entre la música de banda i les històries contades de viva veu que el Conta’M posa en valor a través dels narradors professionals convidats en la primera edició.

A la jornada de formació de docents del matí (10 h – 18:15 h) i al concert inaugural del Conta’M de la Banda Municipal de Castelló (20 h), seguirà la primera sessió de narració per a adults a càrrec d’Almudena Francés, titulada ‘El vetlatori de Batiste’ (22:30 h), i després encara hi haurà temps per al concert de Xiomara Abello (23:30 h), que presentarà el nou treball ‘Entre teles’. En conjunt, un programa complet que pretén situar el Maestrat enmig de l’oferta cultural en valencià i que espera donar a conèixer la riquesa d’Atzeneta del Maestrat al conjunt del país perquè les històries continuen enamorant i atraient al Maestrat de Penyagolosa.

 

Seguiment de la notícia:

Vinaròs News

El 7 Set

Ermita de Sant Roc (Atzeneta del Maestrat) Font: mapio.net

PROGRAMA DE

DIVENDRES 19 DE JULIOL

10 h a 18:15 h Primera jornada de formació de docents: Conta’M el conte a l’aula. Organització: Cefire-Castelló. Lloc: Casa de Cultura d’Atzeneta, a la Plaça núm. 6. El programa complet de la jornada el trobareu ací.

20 h Música i contes: Les mil i una nits. Actuació conjunta de la Banda Municipal de Castelló de la Plana, i els narradors Almudena Francés, Felip Kervarec i Guti. Lloc: la Plaça, davant l’ermita de Sant Roc.

22:30 h Contes per a adults: El vetlatori de Batiste. Narració a càrrec d’Almudena Francés. Lloc: plaça de la Mare de Déu de Loreto.

23:30 h Concert de música d’autor: Entre teles. Actuació de Xiomara Abello, acompanyada de Carlos Llidó. Lloc: carrer del Maestrat.

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?