El festival cerca un espai per a la reflexió sobre els contes a l’aula

Maestrat Viu i Cefire-Castelló presenten el programa de la jornada pedagògica sobre el conte com a eina a l’aula que tindrà lloc divendres 19 de juliol a la Casa de Cultura d’Atzeneta del Maestrat el primer dia del festival Conta’M. La jornada formativa, dirigida a públic general i a docents de primària i de secundària, sota el títol “Conta’M el conte a l’aula” acollirà quatre tallers que vincularan la narració d’històries a una pedagogia compromesa amb la creativitat i el pensament crític, i reconeix 8 hores de formació als docents del sistema educatiu valencià.

La jornada començarà a les 10 h del matí de divendres amb la recepció i el lliurament de material. El primer taller, amb el títol “Taller de recursos per a l’oralitat a l’aula”, començarà a les 10:30 h, i l’impartirà la narradora oral valenciana Almudena Francés. El segon taller, “La vida contada. Recollir per a contar”, el dirigirà el també narrador oral José Luis Gutiérrez Guti a partir de les 12 h i fins a 13:30 h. Per la vesprada, la jornada continuarà a partir de les 15:30 h amb el taller de la dissenyadora i il·lustradora de Meridiana Estudi, Verònica Fabregat, “L’àlbum il·lustrat, un suport artístic per a l’educació”. El darrer dels tallers, “Salvador de paraules: el conte com a eina de creativitat i aprenentatge en el currículum escolar”, serà impartit pel narrador oral de les Coves de Vinromà Felip Kervarec a partir de les 17 h i fins a les 18 h, que serà quan començaran les activitats de presentació del Conta’M.

En el cas dels docents del sistema educatiu valencià que desitgen el reconeixement de formació, la  inscripció a la jornada pedagògica del Conta’M es tancarà dimarts 25 de juny. Podeu fer-la ací. El públic general, si vol assistir, només ha d’escriure un correu a l’adreça festivalcontam@gmail.com, tot indicant les dades personals.

Més de 40 docents estan inscrits a la jornada pedagògica a quatre dies de tancar-se el període de matrícula i encara queden places lliures per totes aquelles persones que tinguen previst assistir a una interessant jornada de formació que, per la vesprada i la nit, es completarà amb sessions de contacontes i activitats musicals de primer nivell, algunes de les quals encara per acabar de confirmar.

La presó i la torre del campanar d’Atzeneta, al costat de la Plaça, on està situada la Casa de la Cultura

Seguiment de la notícia:

VinaròsNews

 

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?