Skip to main content

La Festa per la Llengua del Maestrat tindrà lloc el dissabte 1 de juny i vindrà precedida per activitats a la Pobla de Benifassà i Sant Rafel del Riu, que integren amb Rossell el CRA La Bardissa.

Aquest any Rossell serà el poble amfitrió de la festa per la llengua al Maestrat, que tindrà lloc a la Planeta. A partir de les 9.00 h. comença el muntatge de paradetes al carrer Concòrdia, a on tindrà lloc durant el matí la fira d’entitats, fins a les 13.30 h. Reserveu el vostre espai i material des d’aquesta mateixa pàgina.

A la tarda, arriben les actuacions musicals de Trobadorets i Mascarats. Entremig es portarà a terme el lliurament de premis del concurs de logotips i portades de la Festa per la Llengua.

Els logotips i portades finalistes, juntament amb la revista Niño, degana de les revistes escolars valencianes, poden contemplar-se aquell dia a l’exposició ubicada al centre cívic Molí Vell. Anteriorment, aquesta exposició també haurà visitat la Pobla de Benifassà i Sant Rafel del Riu.

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?