Skip to main content
Dibuix: Saray Ibañez. 5è de Primària, la Pobla Tornesa. CRA El Trescaire.

La Comissió de la Festa per la Llengua de Vilanova d’Alcolea ha anunciat el nom dels guardonats en el Concurs de Dibuix i de Logos organitzat amb motiu de la Festa per la llengua del Maestrat a Vilanova d’Alcolea 2018. Des de la comissió agraeixen l’alta participació de tot l’alumnat i la implicació del professorat en l’activitat.

El concurs de dibuix estava adreçat a l’alumnat de Primària del CRA el Trescaire, que agrupa els aularis de Vilanova d’Alcolea, Bell·lloc i la Pobla Tornesa. Entre els dos-cents alumnes participants les guanyadores han estat: Saray Ibañez de cinquè de Primària de l’aulari de la Pobla Tornesa, Llum Serrallo de sisè de l’aulari de la Pobla Tornesa i Angela Saura de sisè de l’aulari de Vilanova d’Alcolea. El dibuix de Saray serà el que apareixerà en el díptic del programa de la festa per la llengua.

Pel que fa al concurs de logos dirigit a l’alumnat de secundària dels instituts de Cabanes i de la Vall d’Alba, els guanyadors han estat: el primer premi per a Anna Castellet de 3r ESO del centre de Cabanes, el segon premi per a Alex Stanciu també de Cabanes i el tercer premi per a dos alumnes de l’institut de la Vall d’Alba, Mireia Bort i Mar Machado, de segon de Batxillerat.

Tots els treballs finalistes estaran exposats durant el cap de setmana de la Festa per la Llengua, el 12 i 13 de maig i els premis es lliuraran el diumenge 13 de maig per la vesprada.

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?