País

A favor del dret a l’autodeterminació dels pobles

De 20 de setembre de 2017 Sense comentaris

Maestrat Viu es mostra a favor del dret a l’autodeterminació dels pobles, i denuncia les accions repressives i les que restringeixen les llibertats, com les que s’estan vivint a Catalunya. Maestrat Viu, com a col·lectiu cívic, reclama una actitud serena i pacífica, així com respecte i solidaritat cap a les institucions, les entitats i les persones que formulen una solució democràtica per a exercir el dret d’autodeterminació que reclamen els catalans majoritàriament des de fa més de set anys quan es manifesten perquè els tribunals modifiquen l’Estatut d’Autonomia que s’havia aprovat per referèndum el 2006. Callar implica la complicitat i els valencians hem d’estar del costat de la societat catalana que reclama democràcia, llibertat i autodeterminació.

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?