El proper dissabte 21 de maig a les 19h tindrà lloc a la plaça del Reial Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut de Traiguera l’acte de lliurament de la 3a edició dels Premis Maestrat Viu. Ja estem preparant aquest acte que convertirà per unes hores el santuari de Traiguera en l’epicentre de la cultura del Maestrat. Dirigit per la periodista Taray Cuartiella, l’acte comptarà amb la participació d’artistes de la cançó i la cultura popular que aniran coneixent-se a mesura que s’aprope la data.

Per participar-hi com a assistent, cal inscriure’s prèviament en el formulari que trobareu a continuació. Envieu les dades de la vostra inscripció i us mantindrem al corrent de les informacions relacionades amb aquest esdeveniment que entre tots esperem convertir en la festa de la cultura del Maestrat.

Si necessiteu allotjament, consulteu els serveis locals que podeu trobar en la pàgina d’Artesania, turisme i cases rurals de l’Ajuntament de Traiguera.

Veniu a l’acte de lliurament dels Premis Maestrat Viu 2016 i participeu amb nosaltres en la celebració de la nostra vitalitat cultural. Les entitats i persones guardonades, i també el col·lectiu Maestrat Viu, us hi esperem.

 

 

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?