Skip to main content

El jurat format per la comissió organitzadora de la Festa per la llengua de Benassal ha fet públic el nom dels guardonats en el concurs de dibuix i de logotips convocat per il·lustrar el programa i el material divulgatiu de la Festa per la Llengua- Trobada d’escoles en valencià que es celebra en la localitat el proper dia 5 de juny.

El lema de les trobades aquest any és “Un país d’escoles”.

Els guanyadors del concurs de dibuix, on participava l’alumnat de Primària iInfantil, han estat Salva Roca Tomàs de 1r de Primària de l’escola de Vilar de Canes en primer lloc, Arantxa Tena Molés de 6e de Primària de #Benassal en segon lloc i Nerea Segarra Gual de 6e de Primària de #Culla en tercer lloc.

Pel que fa al concursde logos, que estava adreçat a l’alumnat de secundària, el primerpremi ha estat per a Elena Andrea Burcede 4t ESO, el segon per a Laura Colom de 3r ESO i el tercer per a Ignacio Puig de 4t ESO (Culla).

Tots els treballs realitzats per l’alumnat s’exposaran durant el cap de setmana de celebració de la festa per la llengua, durant el dissabte 4 i el diumenge 5 a la Costureta a Benassal.

COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA FESTA PER LA LLENGUA – BENASSAL

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?