Skip to main content

Cap al novembre del 2014, i des de Maestrat Viu, vam engegar una enquesta dialectal sobre la parla als pobles de la Setena de les Coves, o siga: Vilanova d’Alcolea, la Torre d’en Doménec, la Serratella, les Coves de Vinromà, Albocàsser, Tírig, i la Salzadella. El resultat, tot i que no definitiu, ja que el treball està en permanent revisió i ampliació, el teniu ací.

Gràcies al professor Andreu Beltran Saragossà pel seu temps dedicat i a tots els nostres enquestats d’estos pobles i dels dels voltants (perdoneu que no vos esmentem, però en sou tants que no acabaríem).

Vaja per davant el nostre agraïment, ja que avui en dia sabem un poc més de nosaltres gràcies a ells.
Eternament agraïts! Gaudiu-ne la lectura!
Per cert, l’estudi s’ha publicat al 4t Anuari de Filologia Antiqua et Mediaevalia, de la Universitat de Barcelona. Ací teniu l’enllaç.

 

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?