Maestrat Viu condemna la ingerència del Cap del Consell, Alberto Fabra, en el treball científic que duu a terme l’Acadèmia Valenciana de la Llengua a través del seu diccionari. Maestrat Viu rebutja la intromissió política en una de les definicions del Diccionari Normatiu Valencià, quan en realitat són els lexicògrafs i els lingüistes els qui s’han de posicionar, valorar i reflexionar al voltant de les definicions, entrades o diversos aspectes tècnics d’un diccionari.

Per últim, Maestrat Viu reclama una política lingüistica real que s’interesse per l’ÚS DE LA LLENGUA i perquè ELS PARLANTS DEL VALENCIÀ, del català de tots, tinguen els mateixos drets i no estiguen subordinats a les polítiques d’autoodi i de despersonaltzació que aplica l’actual Govern Valencià. Per un poble alegre i combatiu que comparteix una llengua mil·lenària amb tota la NORMALITAT.

Benassal, 13 de febrer del 2014

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?