General

Pere-Enric Barreda i Benjamí Barberà fan costat a Maestrat Viu en la defensa de les Jornades Culturals del Maestrat i de la Plana de l’Arc

De 19 de desembre de 2013 Sense comentaris
Fa unes setmanes en un article publicat a este blog vos feem ressò de l’acord adoptat per Maestrat Viu per a proposar la denominació Jornades Culturals del Maestrat i de la Plana de l’Arc, publicat també pel professor Pere-Enric Barreda al seu blog:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/255134:L’última adhesió a la proposta de Maestrat Viu ve de les Coves de Vinromà. En concret, el gran amic i company Benjamí Barberà Miralles, a través de l’article escrit per a celebrar el 25 aniversari de l’Associació Cultural Tossal Gros també en fa esment de la iniciativa, i lògicament la secunda.
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?