ComunicatsGeneral

Comunicat del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló al voltant del procés obert per la Justícia Argentina contra els crims del franquisme

De 7 de desembre de 2013 Sense comentaris

El Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló presenta la denuncia d’un familiar d’una víctima de desaparició forçada davant el Consulat General de la República Argentina en Barcelona, i orientarà a totes les persones familiars o víctimes del franquisme de les comarques de Castelló que desitgen impulsar aquest procés judicial, en el marc del procés obert per la Justícia argentina contra els crims del franquisme com a delictes de desaparicions forçades i crims contra la humanitat. Totes aquelles persones i famílies interessades poden adreçar la seua denúncia a la secció Nacionalidades dels consulats argentins a Espanya o posar-se en contacte amb el grup mitjançant la nostra adreça memoriac@memoriacastello.cat.

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?