Plau-nos per la present convidar-vos als actes al voltant de la celebració del 80 aniversari de la I Colònia Valencianista que tingué lloc en Sant Pau d’Albocàsser l’any 1933. Maestrat Viu, associació cultural en defensa de la llengua i de la cultura i la Fundació Càtedra Soler i Godes han organitzat per als dies 4 i 5 d’octubre (divendres i dissabte) unes jornades on mitjançant una completa exposició, xerrades i concerts retrem homenatge a aquella iniciativa, aparentment tan llunyana en el temps, on els millors pedagogs valencians del moment apostaren per una educació moderna, humanística, lligada a l’entorn cultural de l’infant  i com no podia ser d’altra manera en la nostra llengua.
Amb el desig de que pugueu venir per tal de gaudir dels actes que hi tindran lloc, vos adjuntem un breu programa:
Dia 4 d’octubre, divendres (els actes tindran lloc en Sant Pau d’Albocàsser)
17.15 Inauguració de l’exposició referent a la I Colònia Valencianista de Sant Pau.
17:30 Concert del Cor de Jubilats d’Albocàsser
18:30 Taula redona entorn de la Colònia del 1933. 
Dia 5 d’octubre, dissabte (els actes tindran lloc en l’ermita dels Sants Joans, dins la vila d’Albocàsser)
18.00 Xerrada d’Abelard Saragossà sobre la formació del valencià modern.

En acabar, concert del cor “Veus Atrevides”.

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?