«Avui, a les 14:30, he acabat la meva jornada. M’he acomiadat dels companys i companyes, docents i no docents, amb un: ens veurem aviat! Quan? No serà
la propera setmana…

Dilluns comence una vaga indefinida… Pense resistir tot el que puga. Pel present meu, dels meus companys, de les meues FILLES, el seu futur… El meu…. Per a mi és una lluita humanitària. Per la meva societat. Pel meu país.

Cada dia que no vaig a l’IES són uns 100 euros menys a la nòmina (cosa que no vol dir que els cobrem…) però crec que la lluita s’ho val. He fet números i tinc poc marge però si he de recórrer a la caixa de resistència, ho faré sense vergonya.

Espere que la vaga es desconvoque aviat, però perquè haurem vençut al govern feixista, la consellera haurà dimitit i les nostres peticions s’hauran acceptat sense cap recansa.Vull donar les gràcies públicament a na Marina, n’Inyaki, en Guillem, na Tonina, i altres membres que no conec del comitè de vaga per la seva feinada (impagable). Durant aquest temps de lluita m’han fet sentir orgullosa de ser professora i de pertànyer al col.lectiu de docents en lluita.

Ho sent molt per tots aquells docents acovardits, atemorits, empresonats dins una ideologia caducada, que es deixa sotmetre (diuen: tanmateix ells tenen la paella pel mànec!) incapaços d’oposar resistència. El seu lema és I TANMATEIX…. El meu lema és CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

Jo estic orgullosa de l’equip docent de l’Escola Nova de Porreres, l’escola de les meves filles, amb un 100% de mestres en vaga. PROTESTANT TAMBÉ S’EDUCA!

En contra del que puga semblar, a mi la vaga em dóna ales!

Compartiu aquest text, si voleu.»

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?