Maestrat Viu i el Club de Muntanya Sant Mateu, com a coorganitzadors de la 1a Trobada Excursionista del Maestrat que tindrà lloc el pròxim dia 6 d’octubre de 2013 a Sant Mateu, vos comuniquem:
  1. Que les inscripcions (10 €) ja estan obertes fins al pròxim dia 27 de setembre, i les podeu fer al compte de Cajamar 3058 7409 24 2720000388, i hi haureu de fer constar el vostre nom i cognoms amb el DNI.
  2. Que el nombre d’inscripcions és il·limitat, per tant esperem una gran assistència.
D’altra banda, Maestrat Viu, com a entitat que treballa per la llengua i la cultura del Maestrat (i el territori forma part indestriable de la nostra manera de veure el món), desitja que esta trobada marque un punt d’inflexió en la defensa de la comarca del Maestrat, tal com és històricament, de Vilanova a Vinaròs, de Vistabella a Alcalà; i que siga la primera de tot un seguit de trobades excursionistes per tot el Maestrat, que agermane les nostres viles.
A més, esta trobada és la primera del seu tipus que es fa en tot el País Valencià (si no ens enganyem), per tant la invitació a les autoritats també s’ha estés a la Federació Valenciana de Muntanyisme (FEMECV), la qual ens ha confirmat l’assistència del delegat de Castelló.
Salut i muntanya companys!
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?