ComunicatsGeneral

Escrit de Maestrat Viu que s’hauria d’haver publicat en la revista Aiguaclara, núm. 28 (estiu)

De 24 d'agost de 2013 Sense comentaris
Els companys de la revista Aiguaclara, de Benassal, ens han enviat un comunicat de disculpa perquè l’escrit publicat en la revista núm. 28 (estiu) es correspon amb l’anterior escrit, i no amb el que es va enviar, que és el que més avall vos adjuntem. Acceptem les disculpes naturalment i les entenem, ja que sabem com és de costosa l’elaboració d’una revista, i fer que sempre puga eixir bé és molt difícil.
Una vegada dit això, cal afegir que a l’agenda de l’última pàgina està malament la data de la Trobada Excursionista del Maestrat, que és el diumenge 6 d’octubre, i no en dissabte, com indica la revista.
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?