S’ha fet esperar però ací teniu la programació definitiva de la Festa per la Llengua a Sant Mateu. Com podeu vore, vos hem preparat tota una sèrie d’activitats de divers tipus que esperem que vos agraden d’allò més!
Des d’ací volíem agrair la col·laboració i la implicació de l’Ajuntament de Sant Mateu, l’ampa, el professorat de l’IES Sant Mateu i de l’escola, també a Escola Valenciana, Maestrat Viu, als amics del Centre d’Estudis del Maestrat, a l’Institut d’Estudis Catalans i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, als periodistes de La Veu del País Valencià, a tot l’associacionisme santmatevà i a un llarg etcètera de persones que a títol individual i de manera absolutament desinteressada col·labora en l’organització d’esta gran festa.
Ja falta menys! Vos esperem el dia
25 de maig a Sant Mateu!
No hi podeu faltar!
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?