El proper dia 25 de maig es farà a Sant Mateu la Festa per la Llengua. D’esta manera Sant Mateu agafa el testimoni de les Coves de Vinromà, que l’any passat ja la va organitzar, amb un èxit més que remarcable d’assistència.
Estigueu pendents d’este blog perquè a mesura que s’acoste la data, anirem tancant la programació juntament amb les associacions, institut, escola i ajuntament de Sant Mateu.
La lletra i l’esperit de la Festa sempre és el mateix, és una jornada festiva i també reivindicativa que té com a lema central l’ús de la nostra llengua, i al mateix temps també identificar-nos com a poble amb el que és més nostre (llengua, cultura, tradicions).
Tallers per als xiquets, exposicions, animacions, visites guiades, etc. vos esperen.
Apunteu-vos la data a les vostres agendes. Vos hi esperem!
Maestrat Viu estarà ahí.
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?