ComunicatsGeneral

L’or del Maestrat?

De 11 d'octubre de 2012 Sense comentaris
Si seguiu l’actualitat segurament n’heu sentit a parlar que una empresa petroliera busca petroli per sota del Maestrat. Estos dies la premsa s’ompli de bones paraules i intencions dels promotors, i utilitza arguments tan sensibles a la població com que “es generarà ocupació” sense tindre en compte l’opinió de la gent que hi viu. A l’espera d’un comunicat oficial de Maestrat Viu, que esperem penjar-lo en breu, només podem dir que convé estar atent a tot açò.

Per cert, si voleu consultar el projecte el podeu vore a la Direcció Territorial d’Energia de Castelló, al carrer de Cavallers, 8, i al·legar si vos considereu afectats en un sentit o altre.Per internet circula un manifest en contra d’este tipus de prospeccions, el podeu signar ací. Feu-lo córrer, per favor!

Vos posem enllaços:
Nota: Els municipis afectats són: Albocàsser, Alcalà de Xivert, Benicarló, Càlig, Canet lo Roig, Cervera del Maestre, la Jana, la Salzadella, les Coves de Vinromà,  Peníscola, Rossell, Sant Jordi, Santa Magdalena del Polpis, Sant Mateu, Sant Rafael del Riu, la Serratella, Tírig, Traiguera, Vallibona, Vinaròs, Xert, Castell de Cabres, Catí, Herbés, la Torre d’En Besora, Palanques, Vilar de Canes, Vilafranca, Sorita del Maestrazgo, Ares del Maestrat, Benassal, Castellfort, Cinctorres, Culla, Forcall, la Mata de Morella, Morella, Olocau del Rey, Portell de Morella, Todolella, Vilafranca i Vistabella del Maestrat.
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?