General

Fem campanya! Per la música en valencià!

De 10 de juny de 2012 Sense comentaris

Maestrat Viu comença una campanya dirigida als ajuntaments i/o comissions de festes de tots els pobles del Maestrat per tal de fer difusió de la música en valencià.

El Maestrat, comarca natural pràcticament des dels orígens del Regne de València, té en el valencià la seua llengua natural i històrica. Malauradament, avui en dia, el valencià ha perdut molts àmbits d’ús. Este n’és un, la música que es consumeix no deixa de ser la que les multinacionals de la discogràfica ens ofereix, i molta música, de molt bona qualitat per part dels nostres músics, no té l’eixida ni el suport necessari per part de l’administració. Per això, per la música en valencià, fem campanya!

La campanya, sens dubte, el que pretén és oferir, tant a ajuntaments, com comissions de festes, i associacions, la possibilitat de contractar amb un ampli ventall d’artistes, de qualsevol varietat de música, a uns preus competitius. A banda, s’ajuda a la música feta per músics d’ací, amb l’únic requisit que se’ls demana que, lògicament, la música siga en la llengua natural del poble valencià.

Ací vos anirem adjuntant enllaços relacionats:

editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?