Recull de premsa digital al voltant de la Festa per la Llengua. Si convé afegir algun enllaç més, per favor, feu-ho saber amb comentaris:
Dit tot açò, cal afegir, pel que s’ha llegit sobre la Festa per la Llengua, que no és la primera que es fa al Maestrat, al 2010 es va fer a Atzeneta del Maestrat, i molts anys abans ja es va fer a Albocàsser una trobada, que podríem considerar la precursora de totes les que s’han fet per les terres del Maestrat. També s’ha fet alguna cosa a Vinaròs, com diu Vicent Sanz.
A part d’això es pot considerar per part dels organitzadors una trobada molt positiva, molt bona afluència de públic (3.000 persones), bon temps, i l’impacte econòmic s’ha pogut comprovar en bars, restaurants i locals del poble.
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?