General

Més Maestrat

De 29 de març de 2012 Sense comentaris

Seguint el fil de les opinions publicades en el fòrum racocatalà, les podeu llegir ací, cal dir el següent:

  1. Maestrat Viu és l’associació que treballa per la llengua i la cultura arreu de tot el Maestrat, tal com l’entenem a través de les seues fronteres històriques i lingüístiques.
  2. En este sentit, la presentació que vam fer a les Coves de Vinromà representa inequívocament una declaració d’intencions de l’associació.
  3. No ens poden acusar de trencar comarques, perquè (com bé es diu al fòrum) no hi ha comarques al País Valencià, sense una llei les comarques no són mai oficials, són (com també es diu al fòrum) demarcacions territorials de segon ordre, sempre sobre la base d’informes, o siga documents interns de les conselleries, mai en cap cas lleis.
  4. Maestrat Viu vol continuar fent presentacions pel territori maestratenc, perquè esta és la millor manera d’arribar a la gent i fer-se conéixer. Tenim pendents, entre d’altres, la d’Atzeneta del Maestrat, per exemple.
editor

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?