Skip to main content

Vos adjunto un mapa lingüístic de principi-mitjan segle XX de la zona nord de Castelló. Com podeu vore el Maestrat apareix englobat en tot el seu conjunt, de Vilanova d’Alcolea a Vinaròs, de Vistabella del Maestrat a Alcalà de Xivert.

Seguint el fil hi apareix publicada una notícia molt interessant al canal 3×4. Cliqueu ací.

Si tan de bo es posaren d’acord tots els ajuntaments afectats i ho demanaren conjuntament no els farien més cas? En la Setena de Culla encara tenim els casos de Benafigos i de Vistabella del Maestrat. Però és que també tenim el cas de la Setena de les Coves (la Major), amb els casos dels municipis següents: les Coves de Vinromà, Vilanova d’Alcolea, la Torre d’en Doménec, la Serratella.

Si es pot demanar, per què no ho demanem?

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?