Skip to main content

Maestrat Viu vos proposa una activitat per al cap de setmana del 21-22 d’abril (encara queda temps).
El 21 d’abril cap a les 10 h sortirem de l’alberg de la Font Lluny (la Pobla de Benifassà) a fer EL CAMI DELS MAQUIS, un recorregut pels diferents masos que van ser protagonistes dels temps dels guerrillers: mas d’en Riera – mas de Jacinto – mas de la Pastora – mas de Sinforós i mas del Cabanyil, on el dia 4 de febrer del 1949 es va produir la matança d’un grup de maquis. El temps del recorregut és aproximadament sis hores, fent les aturades i explicacions pertinents. Es pot tornar pel mateix camí o per un altre d’alternatiu fins a l’alberg.
El dia 22 encara tenim pendent el recorregut.
Si voleu saber preus d’allotjament i altres coses mireu (www.lafontlluny.com), es troba a la sortida del poble direcció camí de la Font Lluny o del Boixar. Per a reserves tant per a dormir com per a menjar, contacteu amb el tel. 977 72 91 25, Teresa.
Per anar fent boca vos adjuntem el video sobre la vida del famós maqui, la Pastora.

Vos hi esperem!

editor

Editor de Maestrat Viu

Vols fer-ne un comentari?