dilluns, 18 d’abril de 2016

FESTA PER LA LLENGUA DE #BENASSAL. PUBLICAT EL NOM DELS PREMIATS EN EL CONCURS DE DIBUIX I LOGOS

El jurat format per la comissió organitzadora de la Festa per la llengua de Benassal ha fet públic el nom dels guardonats en el concurs de dibuix i de logotips convocat per il·lustrar el programa i el material divulgatiu de la Festa per la Llengua- Trobada d’escoles en valencià que es celebra en la localitat el proper dia 5 de juny.
El lema de les trobades aquest any és “Un país d’escoles”.
 
Els guanyadors del concurs de dibuix, on participava l’alumnat de Primària i Infantil, han estat Salva Roca Tomàs de 1r de Primària de l’escola de Vilar de Canes en primer lloc, Arantxa Tena Molés de 6e de Primària de #Benassal en segon lloc i Nerea Segarra Gual de 6e de Primària de #Culla en tercer lloc.

Pel que fa al concurs de logos, que estava adreçat a l’alumnat de secundària, el primer premi ha estat per a Elena Andrea Burcea de 4t ESO, el segon per a Laura Colom de 3r ESO i el tercer per a Ignacio Puig de 4t ESO (Culla).
Tots els treballs realitzats per l’alumnat s’exposaran durant el cap de setmana de celebració de la festa per la llengua, durant el dissabte 4 i el diumenge 5 a la Costureta a Benassal.

COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA FESTA PER LA LLENGUA- BENASSAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada