dissabte, 6 d’octubre de 2012

De paremiologia, o refranys de pobles, altrament dit

De ben segur que alguna vegada heu llegit o n'heu sentit a parlar del llibre del professor Sanchis Guarner, Els pobles valencians parlen els uns dels altres.
Doncs bé, les noves tecnologies han fet possible una web amb un entorn col·laboratiu, i integrada al Google Maps, on cadascú hi pot dir la seua sobre les dites de pobles.
Des d'este blog vos animem que consulteu el blog,
http://topica.dites.cat/p/pais-valencia.html i col·laboreu amb en Víctor Pàmies fent la vostra aportació.
 
Ajude'm al Víctor a omplir de dites el seu blog!


Hem d'agrair-li públicament també la seua bona disposició i sensibilitat a l'hora d'acceptar les esmenes pel que fa a la delimitació comarcal del Maestrat, com també a l'autor d'Eines de Llengua, el Miquel Boronat, per l'assessorament, així com la publicació d'esta entrada en el seu blog La increada consciència de les comarques, que ens va servir per a intercanviar opinions.
És feina de tots el reconeixement del Maestrat en la seua delimitació més històrica i ho hem d'intentar fer visible per tots els racons d'Internet.

1 comentari:

  1. Precisament per això, perquè vull que sigui col·laboratiu i que amb les vostres aportacions m'ajudeu a millorar-lo, us agraeixo moltíssim que m'esmenéssiu la classificació comarcal que vaig usar (ara no sé d'on la deuria treure: Wikipedia, Enciclopèdia Catalana, Dmoz...?).

    Va creixent a poc a poc. Obert amb uns 250 municipis a mitjan setembre, ja en porto gairebé 320 ara mateix. I així fins tenir tot el mapa geogràfics dels Països Catalans (vora 2.000 municipis).

    ResponElimina