dimecres, 4 d’abril de 2012

Ruta dels maquis

Com ja vam comentar anteriorment, Maestrat Viu vos proposa una activitat per al cap de setmana del 21-22 d'abril.
El 21 d'abril cap a les 10 h sortirem de l’alberg de la Font Lluny (la Pobla de Benifassà) a fer EL CAMI DELS MAQUIS, un recorregut pels diferents masos que van ser protagonistes dels temps dels guerrillers: mas d’en Riera – mas de Jacinto – mas de la Pastora – mas de Sinforós i mas del Cabanyil, on el dia 4 de febrer del 1949 es va produir la matança d’un grup de maquis. El temps del recorregut és aproximadament sis hores, fent les aturades i explicacions pertinents. Es pot tornar pel mateix camí o per un altre d'alternatiu fins a l’alberg. Recomanem un bon estat físic per a vindre a fer el recorregut.

Recorregut dissabte 21 d'abril
 
El dia 22 d'abril farem una ruta pel terme de Xert, en concret anirem a la cova de l'Àguila, on el famós maqui la Pastora va viure 2 anys de la seua vida aïllat.
Vos tornem a recomanar el vídeo sobre la vida de la Pastora.
Dossiers - L´ombra del la pastora - Cap. 557
Si voleu saber preus d'allotjament i altres coses mireu (www.lafontlluny.com), es troba a la sortida del poble direcció camí de la Font Lluny o del Boixar.
Per a reserves tant per a dormir com per a menjar, contacteu amb el telefon  977 72 91 25, Teresa.

Si veniu del sud del país, recordeu-vos de deixar l'autovia CV-10 a l'eixida 41 direcció Sant Mateu, del contrari anireu a parar a Torreblanca.
Vos hi esperem!
Publica un comentari a l'entrada